RIBW Nijmegen & Rivierenland huurt kantoorpand aan Kerkenbos 1103a te Nijmegen

0

Namens haar opdrachtgever heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, de kantoorruimte van ca. 1.200 m² gelegen op de begane grond, 1e en 2de etage en 40 parkeerplaatsen gelegen aan Kerkenbos 1103a te Nijmegen verhuurd.

Huurder RIBW Nijmegen & Rivierenland zal vanaf 1 juli 2017 haar intrek nemen in het kantoorpand en de huidige locatie gelegen aan Keizer Karelplein te Nijmegen verlaten. Momenteel wordt gestart met de verbouwing en inrichting van het gehuurde. De reden van de verhuizing heeft te maken met kostenreductie, minder meters en de wens voor het nieuwe werken en effectiever flex werken.

De RIBW Nijmegen & Rivierenland is een regionale instelling voor begeleiding bij wonen, dagbesteding en werk voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Met zo’n 550 medewerkers begeleidt de RIBW ongeveer 1.700 cliënten. De financieel gezonde organisatie heeft ruim 45 jaar ervaring en expertise binnen het vakgebied van de psychiatrie.

Verhuurder Renpart Vastgoed Holding N.V. werd bij deze verhuur geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, kantoor Nijmegen.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/13472/RIBW-Nijmegen—Rivierenland-huurt-kantoorpand-aan-Kerkenbos-1103a-te-Nijmegen.html#.WJoo9DvhDIU

Share.

Comments are closed.