Bouwfonds IM sluit huurovereenkomst met Scapino voor nieuwe winkelformule

0

Bouwfonds Investment Management (IM) heeft namens één van haar fondsen een langdurige huurovereenkomst gesloten met Scapino. Het betreft een 860 m² tellende winkelruimte in winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen.

Dit voorjaar lanceert Scapino de nieuwe formule op deze locatie als eerste in Nederland. De nieuwe formule richt zich op de experience van een actief leven en bestaat uit een zeer brede schoenen-, vrije tijd- en sportcollectie. Scapino blijft de zelfbedieningswinkel voor iedereen, waar de klant snel en makkelijk kan winkelen. Tot die tijd opent Scapino op 3 februari 2017 een tijdelijke een pop-up winkel, die momenteel beschikbaar is tussen Albert Heijn en Hema.

“Monique Korting, Head of Asset Management Commercial Real Estate Bouwfonds IM: “Wij zijn verheugd dat we als eerste de nieuwe winkelformule van Scapino hebben kunnen contracteren voor ons winkelcentrum. Scapino is nu nog de laatste hand aan het leggen aan haar formule. De look en feel oogt fris en vernieuwend waarbij de consument ook zeker in de winkel verrast wordt door onder andere het brede assortiment.

Bouwfonds IM werd bij deze verhuur geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, kantoor Nijmegen.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/13464/Bouwfonds-IM-sluit-huurovereenkomst-met-Scapino-voor-nieuwe-winkelformule-.html#.WJOPCBvhDIV

Share.

Comments are closed.