Voorzitter Centrale Raad NRVT afgetreden

0

Op 23 januari 2017 is de heer Karel Schiffer afgetreden als onafhankelijk voorzitter van de Centrale Raad van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Het huidig bestuur van het NRVT heeft bij zijn aantreden op 16 september 2016 van de Centrale Raad de opdracht gekregen om de statuten in relatie met de beoogde bestuurlijke inrichting van het NRVT te heroverwegen. Dit heeft geresulteerd in een verschil van inzicht over de nadere invulling van de rol van de voorzitter van de Centrale Raad.

Karel Schiffer heeft vanaf de start van het NRVT zich met hart en ziel ingezet voor de totstandkoming en verdere ontwikkeling van het NRVT. Hierin heeft hij een zeer actieve en meesturende rol op zich genomen en deze voortreffelijk vervuld.

Karel Schiffer: “De door het bestuur beoogde andere rol van de voorzitter van de Centrale Raad, waarin ik geen invloed heb op de koers en op de strategische keuzes van het NRVT, past niet bij mij. Daarom is het belangrijk dat er nu een andere persoon komt die de nieuwe rol op zich neemt.”

“Karel Schiffer heeft afgelopen jaren een heel belangrijke bijdrage geleverd aan de opbouw van het NRVT. Wij respecteren zijn beslissing”, aldus Hamith Breedveld, interim-bestuursvoorzitter van het NRVT.

WWW.NRVT.NL
Het NRVT is het centraal persoonsregister van vastgoedtaxateurs. Taxateurs die zijn ingeschreven in het NRVT voeren de titel Register-Taxateur (RT). Het NRVT bewaakt de taxatiekwaliteit in Nederland door toezicht op de onafhankelijkheid, integriteit en deskundigheid van de Register-Taxateurs. Alle gekwalificeerde taxateurs in Nederland zijn te vinden in het register van het NRVT.

 

http://www.nrvt.nl/wp-content/uploads/2015/04/25012017-PERSBERICHT-vertrek-voorzitter-CR.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?