Nieuwe CEO en CFRO voor RNHB

0

RNHB, specialist in hypothecaire leningen voor beleggingsvastgoed, zal straks verder gaan onder leiding van nieuwe CEO Ivo Knottnerus. Hij zal de taken overnemen van de huidige directeur Gerard Overbeek die per 1 juli met pensioen gaat. Daarnaast zal Richard van Altena starten als Chief Financial & Risk Officer (CFRO). Deze aanstellingen volgen kort na de recente overname van RNHB door CarVal Investors en Vesting Finance.

De RNHB bestaat uit circa 60 werknemers met een kredietportefeuille ter waarde van 1,7 miljard euro en een klantenportefeuille van ruim 9.000 leningen.

Ivo Kottnerus verruilt zijn positie als Directeur consumenten en MKB voor de rol van CEO. In deze hoedanigheid zal hij straks leiding gaan geven aan RNHB, met een focus op de commerciële strategie.

Richard van Altena was voorheen werkzaam bij CBRE Global Investors. Als CFRO zal hij onder meer verantwoordelijk zijn voor Finance, Control en Risk management bij RNHB.

Vertrouwen in nieuwe leiding RNHB
Joost van Rens, CEO van Vesting Finance: “Ik wil Gerard graag bedanken voor al het goede werk van de afgelopen jaren waarin hij, samen met mede bestuurder Kees Dorresteijn, RNHB zo succesvol heeft opgebouwd en geleid. Voor hem is nu het moment aangebroken om te genieten van zijn pensioen. Natuurlijk niet alvorens hij zijn kennis overgedragen heeft aan de nieuwe leiding. Ik heb alle vertrouwen in een succesvolle periode voor RNHB, met Ivo en Richard aan het roer.”

Over Vesting Finance
Vesting Finance is marktleider op het gebied van financial servicing en credit management en beheert kredietportefeuilles voor zichzelf en voor derden. De totale waarde van de dossiers die Vesting Finance beheert, bedraagt ongeveer 3,7 miljard euro. Vesting Finance zorgt voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen en is specialist in het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden. 500 professionals, bijgestaan door flexibele IT-systemen, ondersteunen klanten in alle fasen van het proces, van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat Vesting Finance hierin bijzonder succesvol en efficiënt is.

 

https://www.vestingfinance.nl/nl/publicaties/nieuws/nieuwe-ceo-en-cfro-voor-rnhb/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?