Valad Europe benoemt Wouter Zwetsloot tot Head of Benelux

0

Valad Europe, onderdeel van de Cromwell Property Group, een wereldwijd opererende vastgoedinvesteerder, heeft Wouter Zwetsloot benoemd tot Head of Benelux. Mark McLaughlin is gepromoveerd naar de European Management Group als Head of Property Europe.

Als Head of Benelux is Wouter verantwoordelijk voor het initiëren en sluiten van vastgoeddeals in overeenstemming met onze strategie, het managen van de bestaande vastgoedportefeuille en het managen van ons platform in België, Nederland en Luxemburg.

Wouter trad in 2008 bij Valad in dienst als Asset Manager, waarbij hij de objecten in de regio Amsterdam onder zijn hoede had. Vervolgens werd hij benoemd tot Head of Investment Management. Per januari 2017 heeft hij de functie van Head of Benelux overgenomen. Voordat hij bij Valad in dienst kwam, was Wouter verantwoordelijk voor het managen van een kantorenportfolio namens een institutionele belegger.

Wouter is afgestudeerd in vastgoed aan de Greenwich University in Londen en heeft zijn MRE behaald aan de Amsterdam School of Real Estate.

Mark McLaughlin, die sinds 2007 Head of Benelux was, is gepromoveerd naar de European Management Group als Head of Property Europe. Een nieuw gecreëerde functie waarbij hij verantwoordelijk is voor het strategisch leiderschap en het aansturen van de vastgoedteams binnen het Europese platform. Mark heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van commercieel vastgoed en bouw, opgedaan in o.a. Singapore en Europa (inclusief zijn geboorteland Ierland).

Mark is afgestudeerd aan de Universiteit van Dundee. In juni 2016 trad hij toe tot het bestuur van RICS Nederland.

David Kirkby, CEO Europe, zegt hierover het volgende: “Deze benoemingen laten zien dat wij inzetten op de groei van de onderneming in Europa en dat we ervan overtuigd zijn dat de Benelux-regio op de middellange tot lange termijn uitstekende kansen zal blijven opleveren. Onlangs hebben we het Cromwell European Cities Income Fund (CECIF) gelanceerd, na de acquisitie van de Seed Portfolio ter grootte van € 205 miljoen aan kantoorobjecten in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.”

 

http://www.valad.nl/news/valad-europe-benoemt-wouter-zwetsloot-tot-head-of-benelux/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?