Ralph Muller in dienst als ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed

0

Ralph Muller (37) is per 1 januari 2017 als ontwikkelingsmanager in dienst getreden bij Blauwhoed. Ralph heeft Bouwkunde gestudeerd aan de TU Delft. Eerder werkte hij bij Heembouw Wonen als ontwikkelingsmanager en bij BAM als projectontwikkelaar. Hij heeft ervaring in zowel de ontwikkeling van nieuwbouw als herontwikkeling van binnenstedelijke locaties. Bij Blauwhoed zal hij zich richten op projecten in de regio Utrecht.

“Steeds meer ontwikkellocaties liggen in het bestaand bebouwd gebied. Het is een uitdaging om bij het (her)ontwikkelen van deze locaties en gebouwen nieuwe energie, dynamiek en waarde toe te voegen. Dit kan alleen in samenwerking met zowel bestaande als nieuwe gebruikers en eigenaren. Juist het samen bewandelen van de weg naar het eindresultaat, maakt dit vak voor mij uitdagend en ontzettend mooi!” – Ralph Muller

Blauwhoed richt zich als integrale, onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt haar projecten in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. In diverse plaatsen is Blauwhoed actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

 

http://blauwhoed.nl/ralph-muller-dienst-als-ontwikkelingsmanager-bij-blauwhoed

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?