Troostwijk Taxaties versterkt zichzelf met de komst van Pieter Lardinois

0

Troostwijk Taxaties versterkt zichzelf met de komst van Pieter Lardinois. Met ingang van 2017 heeft Pieter Lardinois, MSc MRICS de overstap gemaakt van Nadorp Taxaties naar Troostwijk Taxaties. Lardinois is de afgelopen 16 jaren verbonden geweest aan Nadorp Taxaties met als focus het gebied Haaglanden en WOZadvisering. Daarnaast is Lardinois sedert vele jaren docent bij de Academie voor Vastgoed.

Lardinois: “De taxatiewereld is enorm in beweging. Het taxeren wordt steeds meer een teamprestatie en daarom kies ik nu bewust voor aansluiting bij een grotere organisatie. Troostwijk is een mooi bedrijf met een mooie naam waar ik veel vertrouwen in heb.”

In een eerdere fase van zijn taxatiecarrière maakte Lardinois deel uit van de directie van de taxatieafdeling van DTZ Zadelhoff en was hij werkzaam bij A.D. van Dijk Consultants.

Frans van Hoeken: “Troostwijk is blij met de komst van Pieter. Iemand met zijn kennis en jarenlange ervaring op het gebied van taxaties is zeldzaam. De overstap van Pieter past in een tijd waarin taxatiebureaus een minimale kritische massa moeten hebben om te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen bij concurrerende tarieven.”

 

http://www.troostwijk.nl/syscontent/aboutpressreports/57/file/Pieter%20Lardinois%20maakt%20overstap%20naar%20Troostwijk.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?