The Office Operators opent vestiging Arnhem

0

The Office Operators B.V. opent op 1 januari 2017 haar nieuwe locatie in het businesspark IJsseloord 2 te Arnhem. Met deze uitbreiding is The Office Operators weer een stap dichter bij de verwezenlijking van haar uiteindelijke doel; TOO-locaties door heel Nederland. Het pand ‘The Curve’ is onderdeel van Victory Advisors’ Motta Portefeuille.

De nieuwe vestiging in Arnhem is de negende stad waarin The Office Operators (TOO) zich vestigt. Dit past binnen de filosofie van The Office Operators om op onderscheidende locaties een flexibel en compleet kantoorconcept aan te bieden, die vertaald worden naar de wensen en behoeften van de gebruiker. Daarnaast dragen zij zorg voor een hoog serviceniveau waardoor de gebruiker zich kan richten op zijn kernactiviteiten. The Office Operators beheert vanaf januari de centrale receptie in het pand, een eigen business center, een meeting center en bieden tevens hun ‘MTOO’ product aan, wat bestaat uit 645 traditionele ‘kale’ vierkante meters.

Volgens Leon de Lobel, Business Development Director van The Office Operators, sluit Arnhem goed aan bij hun huidige portfolio: “Knooppunt Arnhem-Nijmegen (KAN) staat bekend als een ondernemende en dynamische regio. Deze dynamiek sluit goed aan bij ons concept en door de goede bereikbaarheid verwachten we huurders uit de hele regio aan ons te binden”.

ARNHEM
Het pand The Curve (voormalig ‘Rivage’) vormt samen met de andere gebouwen van IJsseloord 2 onderdeel van een parkachtig landschap. Architectuur, landschap, water, pleinen en wegen vormen met elkaar een geheel, dat het hele park een eigen kenmerkende identiteit geeft met een hoogwaardige uitstraling. Goede bereikbaarheid is bij The Office Operators een vereiste. Zo is ook deze locatie perfect bereikbaar met eigen vervoer vanwege de unieke ligging aan het Velperbroekcircuit met aansluitingen op onder andere de A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen), de A50 (Den Bosch-Arnhem-Apeldoorn), de A348 (Arnhem-Zutphen) en de A325 (Arnhem-Nijmegen). Het businesspark is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar door een frequente verbinding met het NS-station Arnhem.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?