Jansen Rolluiken en Zonwering huurt Nieuweweg 200 Wijchen

0

Jansen Rolluiken en Zonwering verhuisd per 1 januari 2017 naar hun nieuwe locatie op de Nieuweweg 200 te Wijchen.

Zij zullen de 640 m² showroom gaan gebruiken voor de uitstalling van hun producten in rolluiken, zonwering horren en terrasoverkappingen in de breedste zin des woords. De bedrijfsruimte van 455 m² zal worden gebruikt voor de opslag van voorraden en werkplaats. Er bevinden zich voor het pand 26 parkeerplaatsen, ruim voldoende om klanten op eigen terrein te kunnen laten parkeren.

Als zonweringexpert is Jansen Rolluiken & Zonwering al sinds 1987 een begrip in Wijchen en omstreken. Volgens Ferry van de Zandschulp, eigenaar van Janssen Rolluiken en zonwering. “Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat zijn de twee woorden die in het bedrijf en bij onze medewerkers centraal staan.” Naast de vestiging in Wijchen zijn wij sinds 2012 ook gevestigd in Leusden en Veenendaal. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in de zonweringsbranche en voor iedere uitdaging vinden wij dan ook een passende oplossing. Een tevreden klant brengt ons veel werkplezier en de drive om te blijven optimaliseren. Geen opdracht is ons te klein of te groot.”

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, trad op namens huurder en huurde de bedrijfsruimte namens hen aan.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/13398/Jansen-Rolluiken-en-Zonwering-huurt-Nieuweweg-200-Wijchen.html#.WHYjb_nhDb0

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?