Holland Immo Group versterkt directie

0

Maud Goesten (37) is met ingang van 1 januari 2017 toegetreden tot de directie van Holland Immo Group, aanbieder en beheerder van vastgoedbeleggingsfondsen. Maud Goesten is sinds 2008 werkzaam bij Holland Immo Group, eerst als asset manager en sinds twee jaar als senior investment manager. Binnen de directie gaat zij zich verder richten op de acquisitie, dispositie en financieringen van de vastgoedbeleggingen.

Het managementteam van Holland Immo Group bestaat verder uit Manfred Kühl (CEO), Thomas Kühl (CFO) en Leo Antonis (Investor relations).

In de afgelopen 15 jaar heeft Holland Immo Group voor circa € 900 miljoen aan vastgoedfondsen gestructureerd, voornamelijk voor de particuliere beleggingsmarkt. Voor 2017 heeft Holland Immo Group een voorlopig investeringsprogramma van ruim € 100 miljoen.

Manfred Kühl, CEO: “We zijn verheugd met het toetreden van Maud Goesten tot de directie van Holland Immo Group, omdat dit uitstekend past in de autonome groeistrategie van onze organisatie en de gestage toename van onze beleggingsactiviteiten voor particuliere en institutionele beleggers.”

 

http://www.hollandimmogroup.nl/nieuws/29/holland-immo-group-versterkt-directie/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?