Maarten Dansen verruilt DGBC voor Brink Groep

0

Maarten Dansen heeft per januari 2017 de overstap gemaakt van Dutch Green Building Council (DGBC) naar Brink Groep. Dansen was sinds de oprichting van DGBC in 2008 betrokken bij de ontwikkeling van de BREEAM-NL keurmerken in Nederland. Tevens onderhield hij als operationeel manager de internationale contacten en zorgde voor de harmonisatie met de internationale keurmerken. Recent ontwikkelde hij de Dutch Green Building Scan, waarmee eenvoudig gebouwprestaties kunnen worden gemeten. Bij Brink Groep gaat Maarten Dansen aan de slag als Senior Consultant op het gebied van duurzaam vastgoed. Hij ondersteunt publieke en private partijen bij het vormgeven en implementeren van hun duurzaamheidsbeleid en geeft inzicht in hoe eigenaren en gebruikers hun vastgoed optimaal kunnen laten presteren in een steeds veranderende markt.

 

https://www.dgbc.nl/actueel/nieuwsarchief/maarten-dansen-verruilt-dgbc-brink-groep

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?