Lexence verwelkomt Bas Martens als vastgoedpartner

0

Bas Martens is per 1 januari 2017 bij Lexence gestart als partner ter verdere versterking van de vastgoedsectie. Eerder was Martens partner bij Banning.

Bas Martens heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling, gebiedsontwikkeling en complexe (bouw)geschillen. Binnen zijn praktijk heeft Bas het accent gelegd op het maatschappelijk vastgoed en transformatievraagstukken. Zo is hij vaak sparringpartner voor gemeenten bij vastgelopen gebiedsontwikkelingen en conflicten over grondexploitaties. Daarnaast treedt hij veelvuldig op voor onderwijs- en zorgbesturen in complexe vraagstukken en veranderingsprocessen, zoals het samengaan van instellingen, het formuleren van een vastgoedstrategie en het verwerven en afstoten van onderwijs- en zorglocaties. Tevens behandelt hij vastgoeddossiers met grote (maatschappelijke) impact voor toonaangevende instellingen en (beursgenoteerde) ondernemingen.

 

http://www.lexence.com/nl/Actualiteiten/Persberichten/Paginas/Lexence-verwelkomt-Bas-Martens-als-vastgoedpartner.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?