JLL breidt verschillende teams uit

0

Het P&DS team van JLL breidt per 1 januari uit met Junior Projectmanager Guido Kruisinga. Gido heeft gewerkt als Technical Trainee bij CBRE en heeft als eigenaar van Infigo Vastgoed al ervaring opgedaan in de verhuur en verkoop van vastgoed.

Amarinske Douma versterkt per 1 januari Tétris Design & Build, JLL’s volle dochteronderneming, als Designer/Architect. Amarinske heeft verschillende ervaringen als Architect opgedaan, o.a. bij Fokkema & partners Architecten.

Vanaf 16 januari starten Tamara Welle en Pieter Ravelli beiden als Junior Vastgoedadviseur in het Agency Offices team van Amsterdam. Tamara heeft een Master of Science in Business Administration afgerond aan de TIAS. Pieter heeft de Haagse Hotelschool gedaan.

Tot slot start Maarten Bot per 18 januari in het Tenant Representation team als Consultant. Maarten heeft een achtergrond als Projectmanager bij onder andere Julia en de NS.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/878/jll-breidt-verschillende-teams-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?