Maarten de Groof treedt terug als commissaris van Vesteda

0

Vesteda maakt bekend dat de heer Maarten de Groof zijn functie als voorzitter van de Supervisory Committee van Vesteda met ingang van 31 december 2016 neerlegt. De reden voor zijn vertrek is het aanvaarden van een full time executive functie in het buitenland die zowel qua tijdsbesteding als beschikbaarheid onverenigbaar is met zijn huidige toezichthoudende rol bij Vesteda.

De Supervisory Committee dankt de heer De Groof, mede namens de organisatie, voor zijn inzet voor Vesteda in de afgelopen anderhalf jaar en wenst hem veel succes in zijn nieuwe functie.

De heer Peter Kok zal in zijn rol als vicevoorzitter het voorzitterschap van de Supervisory Committee tijdelijk waarnemen. De Supervisory Committee is het proces voor een definitieve invulling van de positie van voorzitter gestart. Met het vertrek van de heer De Groof bestaat de Supervisory Committee van Vesteda tijdelijk uit vier leden.

 

http://nieuws.vesteda.com/maarten-de-groof-treedt-terug-als-commissaris-van-vesteda/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?