Cushman & Wakefield benoemt Elsbeth Quispel tot Head of Strategic Consultancy & Sustainability

0

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Elsbeth Quispel (38) benoemd tot Head of Strategic Consultancy & Sustainability. Quispel treedt per 1 januari 2017 in dienst als Partner en lid van het managementteam van de Nederlandse organisatie. Haar benoeming volgt twee weken na de bekendmaking van het leiderschapsteam van Cushman & Wakefield in Nederland naar aanleiding van de acquisitie van DTZ Zadelhoff in november 2016.

Jeroen Lokerse, Head of the Netherlands, zegt over de benoeming: “We willen de organisatie verder versterken op het gebied van strategisch advies, onafhankelijk van onze transactiepraktijk en als aanjager voor de verdere verdieping van onze relaties met klanten. We zijn al jaren toonaangevend in de sector en deze doelstelling blijft ook in de nieuwe, gecombineerde organisatie leidend. Met de benoeming van Elsbeth, die strategisch zeer ervaren is en een absolute specialist in duurzaamheid, zorgen we ervoor dat we richtinggevend kunnen blijven.”

Quispel werkte de afgelopen vier jaar als Managing Director ESG & Real Estate bij GRESB. GRESB is een internationale organisatie die zich inzet voor het beoordelen en benchmarken van duurzaamheidprestaties van internationale vastgoedorganisaties. In de periode 2007 tot 2013 werkte zij als Associate Director in het Strategic Advisory team van JLL waar zij verantwoordelijk was voor de Green Desk en voor corporate consultancy op de vastgoedgebruikersmarkt. Ze ontwikkelde daar onder meer de Greenlease-standaard (een ´groene´ huurovereenkomst gebaseerd op duurzaam gebruik en beheer van kantoorhuisvesting) en The Third Dimension, een risicomanagement tool voor beleggers.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/12/cushman-wakefield-appoints-elsbeth-quispel-as-head-of-strategic-consultancy-and-sustainability/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?