Pieter Bakker keert terug bij Troostwijk

0

Na een uitstap van 8 jaar keert Pieter Bakker terug bij Troostwijk.

Vanaf 1 januari zal Pieter Bakker weer deel uit maken van Troostwijk Groep. Na een uitstap van 8 jaar als directielid bij Lengkeek, keert hij terug op het nest waar hij van 1990 tot 2009 al werkzaam was. Bij Troostwijk zal Pieter zijn opgedane ervaring en kennis aanwenden om de groei van het bedrijf mede verder vorm te geven.

Wiebe Westerhof (CEO Troostwijk Groep) is verheugd met zijn komst: “ nadat Pieter zijn werkzaamheden bij Lengkeek had afgerond, zijn wij weer in contact gekomen en hebben we de goede relatie die er nog altijd was, weer een nieuwe invulling gegeven. Troostwijk is in de afgelopen jaren veranderd en Pieter heeft veel ervaring opgedaan buiten onze organisatie, dat is een spannende mix om weer samen iets op te pakken.

Voor Bakker is de overstap naar zijn oude werkgever ook speciaal. “ Bij Lengkeek heb ik een prachtige tijd gehad, maar door de lange tijd die ik bij Troostwijk heb gewerkt, is de band nooit helemaal verdwenen. Mijn hart ligt bij het taxatievak en bij Troostwijk zie ik de mogelijkheid om daar weer volop mee aan de slag te gaan”.

 

http://www.troostwijk.nl/syscontent/aboutpressreports/56/file/Pieter%20Bakker%20keert%20terug%20bij%20Troostwijk%20w.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?