Frans van Hoeken kiest voor Troostwijk

0

Troostwijk Taxaties versterkt zichzelf met de komst van Frans van Hoeken.

Troostwijk Taxaties versterkt zichzelf met de komst van Frans van Hoeken. Van Hoeken gaat per 2 januari 2017 bij Troostwijk aan de slag als Director of Valuations. Frans van Hoeken is 22 jaar verbonden geweest aan DTZ Zadelhoff, waarvan 17 jaar als partner voor Taxaties en 6 jaar als onderdeel van het Dagelijks Bestuur. Onder zijn leiding groeide de Taxatieafdeling van DTZ Zadelhoff uit tot de grootste taxatieafdeling van Nederland (circa 140 personen). De fusie met Cushman & Wakefield (medio november 2016) beschouwde Van Hoeken als een natuurlijk momentum om zijn vastgoed-carrière voort te zetten buiten de nieuwe fusie-organisatie.

Frans van Hoeken: “Ik kan met veel tevredenheid terugkijken op een hele fijne periode, maar het is nu tijd voor iets nieuws in een andere omgeving. Bij de Troostwijk Groep krijg ik volop de gelegenheid om Troostwijk Taxaties verder uit te bouwen. Troostwijk heeft een enorm goede naam in de markt en is als vrijwel enige in zijn soort een werkelijk onafhankelijk taxatiebureau. Het is mijn ambitie om het merk Troostwijk verder te versterken en het dienstenpakket uit te breiden. Wat mij vooral aanspreekt zijn de korte beslislijnen binnen Troostwijk”.

Met de komst van Frans van Hoeken is de directie van de Troostwijk Groep zeer in haar nopjes. Wiebe Westerhof: “Wij zijn erg blij met de overstap van Frans. Hij krijgt van ons “vrije baan” om onze doelen te helpen realiseren en wij zijn ervan overtuigd dat Troostwijk Taxaties veel baat zal hebben van zijn taxatie- en managementervaring”. Ook Ad Westerhof onderschrijft het enthousiasme van zijn broer Wiebe: “Ik prijs mij gelukkig met de keuze van Frans dat hij voor Troostwijk heeft gekozen waardoor Frans ons zorgvuldig opgebouwde kwaliteitsmerk nog sterker gaat maken”. In de dagelijkse praktijk zal Frans nauw gaan samenwerken met Marcel de Boer. De Boer: ”De taxatiemarkt is enorm in beweging. Wij staan voor de uitdaging om proces-efficiency te laten samengaan met kwaliteitsverbetering. Troostwijk gaat serieus werk maken van duurzaamheid, automatisering en verdere specialisatie. Samen met Frans gaan wij de komende jaren met veel voortvarendheid aan de slag om de taxatiewereld naar een hoger niveau te brengen”.

 

http://www.troostwijk.nl/syscontent/aboutpressreports/55/file/Frans%20van%20Hoeken%20kiest%20voor%20Troostwijk.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?