Pieter Vandeginste benoemd tot fund director ASR Dutch Mobility Office Fund

0

Pieter Vandeginste (45) is per 15 december benoemd tot fund director van het ASR Dutch Mobility Office Fund, het kantorenfonds dat a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer recentelijk lanceerde.

Pieter Vandeginste is sinds 7 jaar werkzaam bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer als senior acquisitie- en verkoopmanager. Eerder was Vandeginste directielid bij projectontwikkelaar Bohemen en daarvoor was hij werkzaam als projectontwikkelaar bij Provast.

In zijn nieuwe functie van fund director is Vandeginste verantwoordelijk voor de strategie en het beleggingsbeleid van het ASR Dutch Mobility Office Fund. Hij zal onder andere gaan werken aan de verdere groei van het fonds en optimalisatie van de portefeuille.

Het ASR Dutch Mobility Office Fund heeft een gediversifieerde kantorenportefeuille die bestaat uit 11 objecten en 5 pijplijnobjecten, met een gezamenlijke waarde van circa € 400 miljoen. Alle objecten zijn gelegen nabij mobiliteitsknooppunten in de belangrijkste Nederlandse steden en Schiphol. Het fonds is toegankelijk voor institutionele beleggers.

 

https://asrvastgoedvermogensbeheer.nl/nieuws/2016/12/pieter-vandeginste-benoemd-tot-fund-director-asr-dutch-mobility-office-fund

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?