Stichting Adoptievoorzieningen huurt 556 m² kantoorruimte in Houten

0

MVGM Bedrijfshuisvesting heeft namens een particuliere belegger ca. 556 m² kantoorruimte langjarig verhuurd in het kantoorgebouw aan de Bouw 93 – 105 te Houten. Het betreft een kantoorgebouw op een uitstekende locatie direct aan het NS station Castellum gelegen. De kantoorruimte beschikt over een kwalitatief goed opleveringsniveau en een uitstekend klimatologisch binnenklimaat. Het gebouw maakt onderdeel uit van een lintbebouwing gelegen aan het spoor en ligt op loopafstand van het winkelcentrum Castellum. Het gebouw is ca. 4.500 m² groot waarvan momenteel nog slechts 124 m² voor de verhuur beschikbaar is.

Stichting Adoptievoorzieningen is de landelijke organisatie die voorlichting, voorbereiding en nazorg op het gebied van adoptie in samenhang aanbiedt. In opdracht van het ministerie van Veiligheid & Justitie verzorgen zij de voorbereidingsbijeenkomsten die deel uitmaken van de adoptieprocedure. Daarnaast biedt de Stichting (opvoedings)ondersteuning aan adoptieouders en geadopteerden. Hulpverleners en andere professionals kunnen bij de Stichting terecht voor informatie, collegiale consultatie en deskundigheidsbevordering.

 

http://mvgmbedrijfshuisvesting.nl/Nieuws/13323/Stichting-Adoptievoorzieningen-huurt-556m%C2%B2-kantoorruimte-in-Houten.html

Share.

Comments are closed.