Tétris Design & Build breidt uit

0

Per vorige maand is Nico de Jong gestart als Senior Projectmanager bij Tétris Design & Build, de volle dochteronderneming van JLL. Nico komt van JosDeVries The Retail Company (JDVTRC), waar hij verschillende nationale en internationale projecten heeft begeleid.

Daarnaast versterkt Arjen Seffinga per vandaag het Tétris Design & Build team als Bouwkundig Tekenaar. Arjen heeft aan de Technische Universiteit van Eindhoven Bouwtechniek/Structural Design gestudeerd en heeft daarnaast ervaring opgedaan als modelleur en projectleider bij VDNDP Bouwingenieurs.

Door het succes van Tétris Design & Build is het team dit jaar van 12 naar 20 aantal werknemers gegroeid.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/874/tetris-design-en-build-breidt-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?