Saskia Dijkstra versterkt AM

0

Saskia Dijkstra is per 1 december 2016 in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. Zij zal als Communicatie Specialist de afdeling Communicatie van AM gaan versterken.

Saskia Dijkstra (45) zal in haar nieuwe functie mede vorm en inhoud geven aan vernieuwingen op het vlak van interne en externe communicatie, zowel op bedrijfs- en thematisch als projectniveau. De afdeling Communicatie van AM onder leiding van Michel Westbeek richt zich op het verder versterken van de reputatie van AM als toonaangevend gebieds- en vastgoedontwikkelaar in de diverse markten waarin zij actief is en het verbeteren van de dialoog met partners en andere belanghebbende partijen.

Saskia Dijkstra is afkomstig van BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus), waar zij werkzaam was als senior communicatieadviseur. Hier heeft zij de afgelopen jaren de transitie van beroeps- naar branchevereniging ingericht en uitgevoerd op het gebied van reputatiemanagement. Saskia heeft haar Doctoraal Communicatiewetenschappen behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?