CBRE trekt Diederick Vrijenhoek aan voor Midcap team

0

Diederick Vrijenhoek is per 1 december gestart als Associate Director Investment Properties bij CBRE. Hij focust zich in het midcap team op beleggingen in het middensegment van de commerciële vastgoedmarkt. Diederick heeft ruim 7 jaar ervaring in de vastgoedsector. Hij is afkomstig van JLL, waar hij in zijn laatste functie als Associate Director Agency verantwoordelijk was voor de aan- en verhuur en aan- en verkoop van kantoorruimte in Amsterdam. Binnen CBRE richt Diederick zich op de beleggingstransacties tot circa 12 miljoen in de regio Noord-Holland.

Als marktleider zijn we continu bezig om onze dienstverlening aan te scherpen. Die slagkracht hebben we ook. Vanuit de beleggingsafdeling adviseren wij al jaren een zeer gevarieerde klantenportefeuille bij hun aan- en verkopen, binnen alle sectoren. Sinds begin dit jaar hebben wij een toegewijd team specialisten aangesteld dat exclusief ingezet wordt voor lokale beleggingstransacties tot ca. € 12 miljoen. Dit is een niche in de markt die speciale expertise en ervaring verdient. Het midcap team werkt nauw samen met CBRE’s andere disciplines zodat wij onze opdrachtgevers in de volledige breedte kunnen adviseren.
Erik Langens, Executive Director Capital Markets

Wij zijn erg blij met de komst van Diederick. Hij neemt een grote hoeveelheid ervaring en kennis met zich mee. Onder de vlag van CBRE kunnen we beleggers in het midcap segment laten profiteren van onze bewezen aanpak waarbij internationale kennis, kwaliteit en ervaring worden gecombineerd met lokale expertise. Wij kijken er naar uit om onze klantenportefeuille samen met Diederick verder uit te bouwen.
Roy Erkelens, Director Capital Markets

 

http://nieuws.cbre.nl/cbre-trekt-diederick-vrijenhoek-aan-voor-midcap-team/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?