Agency Offices van JLL breidt uit

0

Per vandaag start Siep van Lent in het Agency Offices Amsterdam team van JLL. Van Lent is afkomstig van Valad. Hiervoor heeft Van Lent 5 jaar als makelaar bij DTZ in de regio Amsterdam gewerkt.

Alexander Kimmel is eveneens per vandaag gestart in het Agency Offices Amsterdam team van JLL. Kimmel heeft 4 jaar werkervaring bij P. van de Bosch uit Amsterdam. Kimmel is geen onbekende voor JLL; in 2013 heeft hij zijn scriptie binnen het Agency Offices Utrecht team geschreven.

Daarnaast start Yanti Rabelink vandaag in het Agency Offices Utrecht team van JLL. Yanti heeft een bachelor International Business en een master International Management behaald aan de Rijksuniversiteit van Groningen en de Amsterdam Business School. Tijdens haar studie zat Yanti in de Company Relations Commissie van Fresh Students.

Olaf Vogelaar, Head of Agency Offices bij JLL: “De ervaring die Siep heeft opgedaan aan beide kanten van de tafel en de lokale marktkennis van Alexander dragen bij aan de diversiteit en ervaring die we in team Amsterdam wilden bewerkstelligen. Met de komst van zowel Yanti, als Siep en Alexander zijn onze Agency Offices teams op volle sterkte.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/873/agency-offices-van-jll-breidt-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?