Jelle van den Akker nieuwe leasing manager DHG

0

Per 1 december zal Jelle van den Akker (34) het commerciële team van DHG versterken als nieuwe Leasing Manager. Van den Akker is afkomstig van JLL waar hij de afgelopen jaren werkzaam is geweest in de functies Commercial Real Estate Agent en Consultant Industrial & Logistics. Eerder was Jelle werkzaam als Real Estate Manager bij het Ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Rotterdam.

De laatste 5 jaar is Van den Akker intensief werkzaam geweest in de logistieke vastgoed sector en vanuit die achtergrond goed op de hoogte van alle vraag en aanbod in de markt van het logistieke vastgoed.

Binnen DHG zal Van den Akker zich gaan concentreren op het commercieel management, met als belangrijkste doel het optimaliseren van de vastgoedportefeuille alsmede het initiëren van aan- en verkooptrajecten.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?