Amvest versterkt team development met vier medewerkers

0

Amvest heeft vanwege de groei van haar portefeuille vier nieuwe medewerkers aangesteld op de afdeling Development. Berat Veseli (28), Mike Post (26) en Jana Jayakkumaran (28) ontwikkelen diverse woningprojecten. Karst Hagedoorn (38) is aangesteld als ontwikkelingsmanager en gaat zich hoofdzakelijk bezighouden met Cruquius in Amsterdam.

De afgelopen twee jaar heeft Karst gewerkt als ontwikkelingsmanager bij Koopmans Bouwgroep. Daarvoor werkte hij bij Trebbe Oost & Noord, Woningcorporatie Ons Huis Apeldoorn en Sacon Stad en Landschap.

Berat studeerde Bouwkunde met afstudeerrichting Gebiedsontwikkeling aan de TU Delft. Hij was werkzaam als projectcoördinator bij BAM Woningbouw. Mike studeerde Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft ervaring op het gebied van vastgoedmarketing en sales. Jana komt van Savills Amsterdam waar hij werkzaam was als researcher. Hij studeerde Real Estate Management & Development aan de TU Eindhoven.

 

http://www.amvest.nl/nieuws/amvest-versterkt-team-development-met-vier-medewerkers/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?