Nieuwe bestuursleden voor NeVaP

0

In de Ledenvergadering van 15 november jl. zijn in De Woonindustrie in Nieuwegein Jan-Maarten Elias en Edwin van de Woestijne benoemd tot bestuursleden van NeVaP.
Jan-Maarten Elias is werkzaam als directeur bij Unica Ecopower en Edwin van de Woestijne vervult bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer de functie van managing director commercieel vastgoed en fund director ASR Dutch Prime Retail Fund.

Met ingang van 15 november jl. bestaat het NeVaP bestuur uit: Alfred van den Bosch/Woonvisie (voorzitter), Menso Oosting/Mitros (penningmeester), Peter Sybesma/Savills (portefeuille Klantwaarde), Joost Vooijs/Colliers International (portefeuille Business Innovatie), Jan-Maarten Elias/Unica Ecopower (portefeuille Risicomanagement & Portefeuillestrategie) en Edwin van de Woestijne/a.s.r. vastgoed vermogensbeheer (portefeuille Talent Ontwikkeling).

 

http://www.nevap.nl/content/nieuwe-bestuursleden-voor-nevap

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?