Drenth van FGH Bank naar Cushman & Wakefield

0

Roel Drenth wordt taxateur in Banking team Valuation & Advisory.

Roel Drenth (37) MSc RE MRICS RT is per 1 november 2016 benoemd tot Taxateur in het Banking team van Cushman & Wakefield. Drenth is afkomstig van FGH Bank waar hij de afgelopen vijf jaar verantwoordelijk was voor banktaxaties in o.a. de sectoren kantoren, retail, bedrijfsruimten en woningen. Bij Cushman & Wakefield is Drenth verantwoordelijk voor banktaxaties in alle commercieel vastgoedsectoren in het Oosten van Nederland.

Drenth behaalde zijn Bachelor Real Estate aan de Hanzehogeschool in Groningen en zijn Master of Real Estate aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Aansluitend volgde hij diverse vastgoedopleidingen zoals de leergang Projectontwikkeling, de opleiding tot Register Taxateur en meest recent de Real Estate Valuation Module (MSRE) aan de Amsterdam School of Real Estate.

Frank Adema, International Partner en Head of Valuation & Advisory bij Cushman & Wakefield: “Wij hebben de afgelopen periode onze positie op de taxatiemarkt flink versterkt met de komst van de ING-taxateurs. Onze opdrachtenportefeuille groeit nog steeds en breidt zich ook regionaal fors uit. De komst van Roel betekent dat wij nu iemand dedicated actief hebben voor banktaxaties in het Oosten van Nederland en ook in die regio dus verder kunnen groeien. Roel heeft een mooie achtergrond bij FGH Bank en is op basis van zijn ervaring in staat te voldoen aan de hoge eisen die wij én onze opdrachtgevers stellen aan ons vak.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/11/drenth-van-fgh-bank-naar-cushman-wakefield/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?