Ronald Raats en Richard van de Ven versterken team Troostwijk Taxaties

0

Troostwijk Taxaties – onderdeel van Troostwijk Groep – heeft haar team van verzekeringstaxateurs per 1 november verder uitgebreid. Met de benoeming van Ronald Raats en Richard van de Ven haalt Troostwijk wederom een tweetal ervaren professionals in huis.

Raats en Van de Ven gaan zich binnen Troostwijk met name bezighouden met waardebepalingen en taxaties van gebouwen, machines, installaties en overige inventaris van klanten in binnen- en buitenland.

Ronald Raats (1970) heeft ruim twintig jaar ervaring in – onder andere – het waarderen van zeer uiteenlopend vastgoed en bedrijfsinventarissen. Hij werkte sinds 1998 bij HDS Taxaties in Amsterdam, onder meer als Senior Register-Taxateur. Raats startte zijn loopbaan bij Grontmij Groep, waar hij zich onder meer bezighield met de taxatie van onroerende zaken in het MKB, woningen en agrarische objecten.

Vóór zijn aantreden bij Troostwijk was Richard van de Ven (1965) sinds 1998 als Taxateur Bedrijfsuitrusting werkzaam bij Bureau Von Reth in Eindhoven, waar hij opdrachtgevers bediende in de sectoren metaal, voedingsmiddelen en chemie. Daarvoor werkte hij bij verschillende ingenieursbureaus en gaf leiding aan een ontwerp- en constructiebedrijf voor metaalproducten.

 

http://www.troostwijk.nl/syscontent/aboutpressreports/54/file/141116%20Personaliabericht%20Troostwijk%20ww.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?