CFO Mark van den Biggelaar vertrekt bij Heijmans

0

CFO Mark van den Biggelaar heeft aangekondigd Heijmans NV te gaan verlaten. Mark heeft aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn als bestuurslid en zal in het voorjaar van 2017 vertrekken. In goed overleg met de Raad van Commissarissen zal hij de jaarcijfers 2016 afronden, en daarna terugtreden als bestuurder. Mark zal tot en met juni 2017 beschikbaar zijn voor overdracht van werkzaamheden.

De Raad van Commissarissen bedankt Mark voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Heijmans in afgelopen zeven jaar. Meer specifiek gaat het dan onder meer over het verhogen van de interne- en externe transparantie, versterken van de financiële functie, de prestaties van de Duitse bedrijven en de succesvolle ontwikkeling en implementatie van een nieuw ERP platform. De Raad van Commissarissen betreurt het vertrek van Mark, maar respecteert zijn keuze. De Raad van Commissarissen is gestart met een proces om te komen tot de benoeming van een nieuwe financieel bestuurder.

 

http://www.heijmans.nl/nl/nieuws/cfo-mark-van-den-biggelaar-vertrekt-bij-heijmans/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?