Jeroen Bloemers aangesteld als Marketing Manager bij Colliers International

0

Jeroen Bloemers (38) is per 1 oktober gestart als Marketing Manager bij Colliers International Netherlands. De afgelopen 5 jaar is Jeroen werkzaam geweest bij ABN AMRO als senior marketeer, onder andere verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van ABN AMRO Real Estate.

Na zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg begon Jeroen zijn loopbaan als marketeer bij DLL Financial Solutions, gevolgd door de functie van senior marketeer bij Achmea.

Samen met het marketingteam is hij verantwoordelijk voor het versterken van het merk Colliers International Netherlands via onder andere integrale marketingcampagnes, de ontwikkeling en verspreiding van relevante content en de organisatie van business events.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/06-10-2016-jeroen-bloemers-aangesteld-als-marketing-manager-bij-colliers-international

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?