Philip Hosman director IR bij Syntrus Achmea RE&F

0

Philip Hosman is per 1 november 2016 benoemd tot director Investor Relations bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij geeft daarmee leiding aan Accountmanagement & Sales, Portefeuillemanagement en Marketing & Communicatie.

Hosman (1978) is sinds 2010 in dienst bij Syntrus Achmea RE&F, tot voor kort als teammanager Accountmanagement & Sales. Daarvoor werkte hij onder meer bij ABN AMRO Bank, State Street Bank & Trust en KAS BANK.

“Ik ben trots dat we deze zware functie in het senior management uit eigen gelederen kunnen invullen”, zegt directievoorzitter Henk Jagersma van Syntrus Achmea RE&F. “Philip heeft een brede ervaring in de financiële dienstverlening en hij kent onze institutionele klanten goed. Namens de directie wens ik hem veel succes in zijn nieuwe functie.”

 

http://www.achmeavastgoed.nl/over-ons/nieuws/Paginas/Philip-Hosman-director-IR-bij-Syntrus-Achmea-REF.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?