Anne Damen adjunct-directeur Habion

0

Per 1 november 2016 is ir. A.W.H.A. (Anne) Damen (38) in dienst getreden als adjunct-directeur Klant & Assetmanagement. Als lid van het managementteam geeft zij in deze functie leiding aan de afdeling Klant & Assetmanagement.

Anne Damen: “Bijzonder is dat Habion de vastgoedprestaties expliciet in dienst stelt van de tevredenheid van de bewoners. Veiligheid, gezelligheid en betaalbaarheid staan daarbij voorop. Ik ben onder de indruk van de slagkracht van deze relatief kleine organisatie”.

Voor haar indiensttreding bij Habion was Anne Damen werkzaam bij de Haagse woningcorporatie Staedion. Ze was daar achtereenvolgens conceptontwikkelaar, gebiedsmanager en manager van het team vastgoedsturing. Daarvoor was zij onder andere manager bij Deloitte. Anne studeerde bouwkunde aan de TU Delft.

 

http://www.habion.nl/2/Nieuws-overzicht/2016/Anne-Damen-adjunct-directeur-Habion.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?