Reinier Jansen versterkt Finance & Administration bij AM

0

Reinier Jansen is per 1 november in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van concerncontroller zal hij het financiële team van AM gaan versterken. Tevens zal hij deel gaan uitmaken van het directieteam.

Reinier Jansen (48) is in zijn nieuwe functie bij AM verantwoordelijk voor het verzamelen, consolideren en analyseren van financiële informatie. Tevens bewaakt hij de IFRS-rapportagevereisten voor BAM Bouw en Vastgoed.

Hij is afkomstig van Dura Vermeer Bouw Zuid West in Rotterdam, waar hij werkzaam was als Hoofd Financiën en Administratie. Van 2006 tot 2013 was Reinier Jansen al werkzaam bij AM, onder meer als controller van AM Zuidwest.

Hij heeft de studie Business Economics aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?