CFO Tak Lam verlaat Amvest

0

Na meer dan 15 jaar verlaat CFO Tak Lam het Amvest team. Tak Lam heeft gedurende meer dan 15 jaar als CFO en lid van de statutaire directie alle veranderingen die Amvest heeft ondergaan mede vormgegeven.

In deze periode is hij de constante factor geweest. Tak stapte aan boord vanaf het allereerste begin van het woningfonds van PGGM en Aegon. Hij was mede verantwoordelijk voor de strategische wijziging waarin de managementorganisatie en de fondsen onder beheer gesplitst werden.

De laatste jaren heeft hij zich gericht op de verdere professionalisering van de gekozen organisatievorm. Dit heeft geleid tot verbreding van de portefeuilles onder management, het toetreden van meer dan 15 nieuwe investeerders en een professionele gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Amvest staat er goed voor en kan de vele veranderingen in de woningmarkt prima het hoofd bieden.

“Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Amvest, maar dit is een goed moment om weg te gaan en mijzelf op een nieuwe manier te ontplooien in de vastgoedsector”, aldus Tak Lam.

“Mede dankzij hem staat de woningontwikkelaar en portefeuille manager als een huis”, aldus CEO Wienke Bodewes. “We zijn Tak Lam zeer erkentelijk voor zijn inzet voor Amvest en wensen hem veel succes met de nieuwe weg die hij gaat inslaan”, aldus Edgar Koning, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Tak Lam blijft in ieder geval tot en met de jaarwisseling in functie bij Amvest.

 

http://www.amvest.nl/nieuws/cfo-tak-lam-verlaat-amvest/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?