Frits Vervoort benoemd tot CFO Vesteda

0

Participanten van Vesteda hebben vandaag ingestemd met de benoeming van de heer Frits Vervoort als CFO van Vesteda. Samen met CEO Gertjan van der Baan zal hij per 1 november 2016 de statutaire directie van Vesteda vormen. Rob Vroom, die het afgelopen jaar de functie van interim CFO vervulde, blijft tot januari 2017 aan om een goede transitie te waarborgen en enkele projecten af te ronden.

Frits Vervoort heeft uitgebreide achtergrond in finance en management en ruim tien jaar ervaring als CFO. Zo was hij onder andere vanaf 2001 tot de overname door Randstad in 2008, CFO en lid van de Board of Management van Vedior NV. In de meest recente jaren was Frits Vervoort CFO en lid van de Executive Board van Grontmij NV waar hij na de overname door Sweco AB in oktober 2015 tot mei 2016 betrokken bleef bij het integratieproces.

Als CFO van Vesteda wordt Frits Vervoort verantwoordelijk voor accounting, control & reporting, risk, legal/compliance, operations, IT and treasury.

 

http://nieuws.vesteda.com/frits-vervoort-benoemd-tot-cfo-vesteda/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?