CBRE breidt kantoor Zuid-Nederland verder uit met Elsbeth Smit

0

Internationale vastgoedadviseur CBRE benoemt Elsbeth Smit (35) als Consultant Advisory & Transaction Services. Vanaf 1 november 2016 richt zij zich in deze rol op het initiëren en begeleiden van huurtrajecten in de kantorenmarkt in Zuid-Nederland. Zij zal hierbij nauw samenwerken met specialisten uit alle verschillende vastgoeddisciplines.

Elsbeth Smit heeft jarenlange ervaring in de commerciële vastgoedsector. Zij is afkomstig van vb&t vastgoedmanagement in Eindhoven waar zij in 2008 is gestart en de laatste jaren werkzaam is geweest als accountmanager. In deze functie was zij samen met haar accountteam verantwoordelijk voor het optimaliseren van de waarde van het vastgoed van haar opdrachtgevers. Elsbeth heeft hier eveneens veel ervaring opgedaan in het opstellen en uitbrengen van nieuwbouw- en huisvestingsadviezen.

Half mei kondigde CBRE aan haar full service dienstverlening uit te breiden door een kantoor te openen in Eindhoven. Het team bedient hier onder leiding van Eric Harmsen cliënten in de regio Zuid-Nederland.

We zijn erg blij dat Elsbeth ons team komt versterken. Ze heeft ruime ervaring in de sector en een groot gevoel voor kwaliteit en service, een groot goed in de advisering naar onze opdrachtgevers toe. We kijken er naar uit om onze opdrachtenportefeuille samen met haar verder te gaan vormgeven en uitbouwen.
Eric Harmsen, Associate Director Advisory & Transaction Services

 

http://nieuws.cbre.nl/cbre-breidt-kantoor-zuid-nederland-verder-uit-met-elsbeth-smit/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?