Ton de Rond bestuurder Habion

0

De raad van commissarissen van Habion heeft de heer drs. A.P.L (Ton) de Rond RC (1965) per 1 oktober 2016 benoemd als directeur-bestuurder. Hij vormt voortaan samen met de huidige directeur-bestuurder mr. P. (Peter) Boerenfijn het bestuur van Habion. Ton de Rond is eerste aanspreekpunt voor onder meer de onderwerpen Financiën en Bedrijfsvoering.

Ton de Rond was voor zijn indiensttreding bij Habion werkzaam in diverse financiële functies bij organisaties op het gebied van vastgoed. Zo was hij voorheen directeur Financiën en Bedrijfsvoering bij Ymere (onderdeel Ontwikkeling).

De bezoldiging van Ton de Rond is in overeenstemming met de Wet Normering Topinkomens. De minister voor Wonen en Rijksdienst heeft een positieve zienswijze over zijn benoeming gegeven.

 

http://www.habion.nl/2/Nieuws-overzicht/2016/2016-Ton-de-Rond-bestuurder-Habion.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?