Marit Woltman in dienst bij Verwey Vastgoed

0

Verwey Vastgoed heeft Marit Woltman aangesteld als vastgoed-/accountmanager Wonen op het kantoor in Rotterdam. Marit volgt Rebecca Haasdijk op. Rebecca is, vanwege de groei van de woningportefeuille in de regio Groot-Amsterdam, benoemd tot vestigingsmanager Wonen Amsterdam.

Marit was hiervoor onder andere werkzaam bij Stichting Dienstverlening Seniorenhuisvesting en heeft daarvoor diverse functies vervuld op het gebied van het property management en algemeen management. Tevens is het Woningteam in Amsterdam versterkt met Joyce Komen, die zich gaat bezig houden met het verhuren van woningen. Het Woningteam in Amsterdam bestaat op dit moment uit 12 medewerkers.

Verwey Vastgoed is actief binnen het gehele segment van het vastgoedmanagement. In opdracht van diverse gerenommeerde vastgoedbeleggers, asset managers, corporaties en gemeentes beheert Verwey Vastgoed kantoren, bedrijfshallen, winkels, woningen en VvE’s. Naast haar kernactiviteiten levert Verwey Vastgoed ook diensten voor de eindgebruikers van het vastgoed, met het accent op hospitality management.

Er zijn momenteel 144 medewerkers werkzaam bij Verwey Vastgoed vanuit de kantoren Rotterdam, Amsterdam en Heerlen. Verwey Vastgoed is ISAE 3402 Type II gecertificeerd.

 

http://verweyvastgoed.nl/Nieuws/13096/Marit-Woltman-in-dienst-bij-Verwey-Vastgoed.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?