Nieuwe collega’s en interne wijzigingen bij DTZ Zadelhoff

0

DTZ Zadelhoff verwelkomt zes nieuwe collega’s op diverse afdelingen in de organisatie. Naast de start van nieuwe collega’s hebben ook twee interne wijzigingen plaatsgevonden bij de afdeling Property Management en de afdeling Agency in Utrecht.

Marc Figlarek (1980) is gestart als vastgoedadviseur kantoorruimte op de afdeling Agency in Breda. Marc heeft 13 jaar ervaring als makelaar waarvan zes jaar als senior makelaar (BOG) bij een woningcorporatie en als laatste als bedrijfsmakelaar bij De Boer, Storimans & Partners Bedrijfshuisvesting in Breda.

Geert-Jan Hellings (1980) is gestart als vastgoedadviseur op de afdeling Agency in Eindhoven waar hij het bedrijfsruimte team gaat versterken. Geert-Jan heeft tien jaar werkervaring als makelaar en is gecertificeerd taxateur. De laatste acht jaar was hij werkzaam bij Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs bv.

Kevin Chan (1992) is begonnen op de taxatie-afdeling in Rotterdam als trainee. Hij heeft een bachelor in Built Environment behaald aan de Erasmus Universiteit. Hierna is hij naar Engeland gegaan voor zijn Master Real Estate Finance & Investment, die hij recentelijk heeft behaald.

Niels Zwetsloot (1991) is gestart als trainee op de taxatie-afdeling. Hij heeft een bachelor Bedrijfskunde gedaan en afgelopen juli zijn master Real Estate Studies behaald. Tijdens zijn studie is hij actief geweest in het verenigingsleven en is nu ook actief binnen de Career Commissie bij FRESH Students.

Johan Steinvoort (1990) is gestart op de taxatie-afdeling in Amsterdam als trainee. Hij heeft een bachelor in Urban Planning behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn master International Business heeft hij vervolgens gedaan aan de Hult International Business School in Londen. Een deel van zijn master heeft hij gevolgd in Shanghai.

Jacques Bink (1991) is begonnen in Amsterdam als trainee op de afdeling Agency. Na zijn studie Commerciële Economie is hij aan het werk gegaan bij QUUP Vastgoed. Daar was hij verantwoordelijk voor het commercieel beheer van verschillende complexen die het bedrijf beheert.

Interne wijzigingen
Naast de start van deze nieuwe collega’s hebben ook twee wijzigingen plaatsgevonden bij de afdeling Property Management en de afdeling Agency in Utrecht.

Property Management
Mariska van Lent (1981) is per 1 september jongstleden benoemd tot assistent accountmanager in het Property Managementteam voor internationale klanten. Sinds 2011 is Mariska de onmisbare ondersteuning van de accountmanagers voor een aantal buitenlandse (voornamelijk Duitse) opdrachtgevers. Door haar opgedane kennis en ervaring maakt zij nu de volgende stap naar een nieuwe functie waarin zij de klanten meer direct gaat bedienen bij makelaarssupport, huur(verlengings)onderhandelingen en commerciële rapportages.

Agency Utrecht
Irene van Esseveld (1985) heeft de overstap gemaakt van Property Management naar de afdeling Agency in Utrecht om als vastgoedadviseur het kantorenteam te versterken. Irene is sinds 2012 in dienst bij DTZ Zadelhoff. In haar nieuwe rol binnen de organisatie zal Irene zich focussen op het initiëren en begeleiden van verhuur- en verkooptransacties en het uitbrengen van (markt)adviezen. Daarnaast gaat zij zich bezighouden met transformatievraagstukken. Dit in samenwerking met gespecialiseerde afdelingen binnen DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2016/q4-2016/nieuwsberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2016/nieuwe-collegas-en-interne-wijzigingen-bij-dtz-zadelhoff?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?