Boelens de Gruyter neemt twee nieuwe projectontwikkelaars aan

0

Vanaf 1 oktober wordt het team projectontwikkelaars van Boelens de Gruyter versterkt met Mike van de Kar en Rogier Rombouts. Van de Kar maakt een overstap van Jones Lang LaSalle waar hij werkte als vastgoedadviseur en Rombouts was hiervoor projectmanager bij Rabobank International.

De uitbreiding past bij de gestage groei die Boelens de Gruyter de afgelopen jaren doormaakt. ‘We kunnen ons steeds vaker verbinden aan omvangrijke en ambitieuzere projecten, verspreid door heel Nederland.’ Aldus directeur Maarten de Gruyter. De nieuwe projectontwikkelaars zullen zowel vanuit de vestiging in Amsterdam als die in ’s-Hertogenbosch werken.

 

http://www.boelensdegruyter.nl/nieuws/boelens-de-gruyter-neemt-twee-nieuwe-projectontwikkelaars-aan

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?