Peter Bouma versterkt Industrial & Logistics team in regio Groot Rotterdam

0

Vanaf heden zal Peter Bouma de rol van Senior Advisor Agency Industrial & Logistics gaan vervullen bij JLL.

Bouma heeft ruim 15 jaar ervaring in commercieel vastgoed en is onder andere werkzaam geweest bij Looije Properties B.V. en DTZ Zadelhoff Property Management. Binnen het Agency Industrial & Logistics team wordt Bouma medeverantwoordelijk voor het werven en begeleiden van zowel aan- en verhuurtrajecten als aan- en verkooptrajecten op de logistieke en industriële markt in de regio Groot Rotterdam.

Bas Geijtenbeek, Head of Agency Industrial & Logistics bij JLL: “Met de aanstelling van Bouma hebben wij ons team op sterkte en zetten we in op de continuïteit en verdere groei in de regio West-Nederland. De ruime ervaring met commercieel vastgoed en Bouma zijn brede netwerk in de regio Groot Rotterdam zullen hier een belangrijke rol in gaan spelen.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/855/peter-bouma-versterkt-industrial-en-logistics-team-in-regio-groot-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?