Marie-Anne Toenders nieuwe CFRO/COO FGH Bank

0

FGH Bank heeft Marie-Anne Toenders per 1 november 2016 benoemd tot Chief Financial and Risk Officer/Chief Operating Officer (CFRO/COO). Zij zal tevens toetreden tot de statutaire directie van FGH Bank N.V., een en ander onder voorbehoud van toetsing door de toezichthouders.

Marie-Anne volgt Carolina Wielinga op, die per 1 november aanstaande overstapt naar Rabobank. Zij zal daar hoofd Financial Restructuring & Recovery (FR&R) worden en lid van het managementteam Risk, Legal & Compliance.

Marie-Anne Toenders is sinds 1989 werkzaam bij Rabobank waar zij zowel financiële, compliance als risk functies heeft vervuld bij verschillende lokale Rabobanken. Sinds 2013 is zij Directeur Bedrijfsmanagement van Rabobank Altena.

 

http://www.fghbank.nl/nl/publicaties/nieuws/Paginas/Marie-Anne-Toenders-nieuwe-CFROCOO-FGH-Bank.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?