Daphne de Bloois als verkoopmanager naar Blauwhoed

0

Daphne de Bloois (28) is per september 2016 als verkoopmanager in dienst getreden bij Blauwhoed. Daphne gaat zich bezighouden met de verkoop van de nieuwbouwprojecten die Blauwhoed ontwikkelt. Voorheen heeft zij bij Van Mierlo Bouw en Ontwikkeling ruime werkervaring opgedaan op het gebied van marketing en sales. Na de opleiding BBA Vrijetijdsmanagement heeft Daphne in 2011 haar Master in Leisure Studies aan de Universiteit van Tilburg gehaald. Daarna heeft zij in 2013 de basistheorie Vastgoed met goed resultaat afgesloten.

“’One size fits all’ gaat bij wonen absoluut niet op. Iedere klant is uniek. Dat maakt mijn rol als verkoopmanager altijd weer bijzonder. Aan mij de mooie taak om mensen verliefd te laten worden op een nieuw (t)huis!”
– Daphne de Bloois

Blauwhoed richt zich als integrale, onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt haar projecten in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. In diverse plaatsen is Blauwhoed actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

 

http://blauwhoed.nl/daphne-de-bloois-dienst-als-verkoopmanager

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?