Patrick van Schalkwijk versterkt AM Noordwest

0

Patrick van Schalkwijk is in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager zal hij het team van AM regio Noordwest gaan versterken.

Patrick van Schalkwijk (41) zal zich in zijn nieuwe functie bij AM met name richten op het initiëren en ontwikkeling van projecten in de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Met deze versterking van het team AM Noordwest geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in de MRA met vernieuwende concepten, gebiedsontwikkelingen en co-creatie volgens haar businessmodel I AM YOU.

Patrick van Schalkwijk is afkomstig van Fame Planontwikkeling, waar hij werkzaam was als ontwikkelingsmanager in het acquisitietraject. Tevens was hij verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling De Oevers in Roelofarendsveen. Daarvoor heeft hij als ontwikkelingsmanager gewerkt bij ASR Vastgoedontwikkeling. Na de studie Geodesie/Geo-informatica aan de Hogeschool Utrecht heeft hij de studie Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht gevolgd.

 

Bron.

 

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?