ROC TOP huurt 4.065 m² in gebouw Lumen in Amsterdam

0

Stichting Regionaal Opleidingen Centrum TOP (ROC TOP) heeft met Cocon Vastgoed een langdurige huurovereenkomst getekend voor circa 4.065 m² in gebouw Lumen aan de Vlaardingenlaan 13-15 in Amsterdam. De gehuurde kantoorruimte in gebouw Lumen is geschikt gemaakt voor de onderwijsinstelling. Momenteel is er nog circa 3.300 m² v.v.o. voor de verhuur beschikbaar.

Lumen ligt in Amsterdam-West, ten zuidwesten van de ring A10 en nabij de op- en afritten van de Henk Sneevlietweg. De bereikbaarheid per OV is door de aanwezigheid van tramlijn 2 en NS-station Amsterdam Lelylaan erg goed. Het gebied rond de Vlaardingenlaan is de laatste jaren enorm in ontwikkeling. Er worden tegenover gebouw Lumen momenteel circa 280 nieuwe woningen en diverse, kleinschalige horecaconcepten en winkels ontwikkeld.

ROC TOP werd geadviseerd door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars B.V. CBRE trad tijdens deze transactie op als adviseur van de verhuurder.

 

http://nieuws.cbre.nl/roc-top-huurt-4065-m-in-gebouw-lumen–in-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?