Nieuwe directie Mayfield Asset and Property Management B.V. Nederland

0

Mayfield Asset and Property Management Ltd. UK heeft per 1 september 2016 een nieuwe directie aangesteld voor Mayfield Asset and Property Management B.V. NL.

Mw. Annelies Quivooij is benoemd tot Director Finance & Operations en Dhr. Jacco van Pelt MRICS is benoemd tot Commercial Director. Zij gaan gezamenlijk de directie voeren.

Beiden zijn reeds lang actief in de vastgoedbranche en zijn respectievelijk reeds 9 en 7,5 jaar werkzaam bij Mayfield Asset and Property Management B.V.. Mw. Annelies Quivooij in de rol als Head of Accounts en Dhr. Jacco van Pelt MRICS als Senior Asset Manager.

Tony McDonagh en Mike Nolloth, Managing Directors Mayfield Group: ”We’re pleased to announce these internal promotions as an appreciation for the contribution both Annelies and Jacco have made for Mayfield in their own disciplines over a long period. We’ve full trust that they’ve the will and drive to move and expand the Dutch Business forward”.

Mayfield Asset and Property Management B.V. is een onafhankelijke professionele organisatie met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Nederland en Zwitserland. In Europa heeft Mayfield meer dan 2 miljoen vierkante commercieel vastgoed namens diverse nationale en internationale opdrachtgevers in beheer.

 

http://www.mayfieldproperty.com/nl/nl/nieuws/new-management-team-for-mayfield-nl.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?