Eerste paal voor Amstelcampus Leeuwenhoek

0

Met de eerste paal voor Amstelcampus Leeuwenhoek geeft De Key het startschot voor 69 nieuwe studentenwoningen aan de Boerhaavestraat in Amsterdam Oost.

De Key bouwt 69 studentenwoningen aan de Eerste Boerhaavestraat in Amsterdam Oost. De eerste paal werd woensdag geslagen. Het project Amstelcampus Leeuwenhoek is onderdeel van Amstelcampus van de Hogeschool van Amsterdam aan de kop van de Wibautstraat. Een unieke plek waar studenten, docenten en stad elkaar ontmoeten.

Behoefte aan studentenwoningen
De 69 woningen zijn een toevoeging aan de ruim 200 zelfstandige studentenwoningen van De Key op Amstelcampus. Met de bouw van de woningen komt De Key tegemoet aan de aanhoudende behoefte in de stad aan betaalbare studentenwoningen.

De woningen zijn naar verwachting klaar in de zomer van 2017. Ze worden tegen die tijd aangeboden via Studentenwoningweb.

 

https://actueel.dekey.nl/2016/09/16/amstelcampus-leeuwenhoek/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?