Mark Tordoir treedt toe als partner bij Heeneman & Partners

0

Bij vastgoedbelegger Heeneman & Partners is Mark Tordoir (33) toegetreden als partner. Mark richt zich op de acquisitie van vastgoed om de voorgenomen groei van de portefeuille en organisatie te realiseren. Daarnaast is Mark actief betrokken bij het asset en property management van de bestaande portefeuille. Hiervoor was Mark in dienst bij Aberdeen Asset Management (2007-2016) in zijn functie als Head of Asset Management & Transactions verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedportefeuille.

Jan Emmens en Frank Heeneman (partners): “Wij zijn blij dat Mark gekozen heeft om bij ons zijn carrière voort te zetten. Met zijn komst denken we de beoogde groei in assets under management op korte termijn te kunnen realiseren. Frank kent Mark goed uit zijn tijd bij Aberdeen, waar beide 3 jaar met elkaar intensief samenwerkten.”

Heeneman & Partners is een vastgoedbeleggingsorganisatie opgericht in 2009. De beheerde portefeuille is inmiddels ca. EUR 50 miljoen groot, verspreid over meerdere fondsen.

 

http://www.heeneman-partners.nl/mark-tordoir-treedt-toe-als-partner-bij-heeneman-partners/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?