Verenigd Beheer verkoopt woningportefeuille aan een particuliere belegger

0

Verenigd Beheer heeft een deel van haar vastgoedportefeuille verkocht aan een particuliere belegger. De verkoop betreft 90 grondgebonden woningen, 80 appartementen en 120 garageboxen.

Deze verkoop komt voort uit de strategie van Verenigd Beheer om in de komende jaren het accent in de portefeuille verder te verleggen naar nieuwbouw woningcomplexen. In het afgelopen jaar is de acquisitie hiervoor opgestart. Inmiddels zijn er diverse nieuwbouwprojecten aangekocht en worden er op dit moment met meerdere partijen onderhandelingen gevoerd.

Colliers International trad bij deze transactie op als commercieel adviseur van Verenigd Beheer. De verkoper werd juridisch bijgestaan door CMS Derks Star Busmann. De verkoop heeft plaatsgevonden via een besloten en gestructureerd verkoopproces waarvoor een beperkt aantal potentiële kopers is geselecteerd. Een verkoopprijs wordt niet bekend gemaakt.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/13-09-2016-verenigd-beheer-verkoopt-woningportefeuille-aan-een-particuliere-belegger

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?