Taxatieteam Colliers International groeit met 9 personen

0

Sinds het tweede kwartaal van dit jaar is de afdeling Valuations van Colliers International Netherlands, onder leiding van Niels Bloem en Paul Nelisse, flink uitgebreid. Deze groei is mede te danken aan het toegenomen aantal (inter)nationale opdrachten.

COMMERCIAL VALUATIONS
Binnen het Commercial Valuations team zijn Yolanda Tan, Roy van der Meer en Thom Bode begonnen als Assistent-Taxateur. Yolanda Tan heeft gewerkt bij de Rabobank, ING, FGH Bank en als Consultant Real Estate Advisory bij PwC in Amsterdam. Yolanda heeft recentelijk haar RT praktijkexamen behaald. Roy van der Meer heeft na zijn Bachelor of Business Administration in Real Estate Management als trainee werkervaring opgedaan bij Troostwijk. Thom Bode was na zijn bachelor Vastgoed & Makelaardij en de master Real Estate Studies werkzaam bij Riemeijer Vastgoed Consultancy. Thom is tevens lid van de Company Relations commissie van Fresh Students.

Als Taxateurs binnen het Commercial Valuations team zijn Martijn van Rutten, Jeroen Bom en Johan van Wijk aangesteld. Martijn van Rutten heeft na zijn bachelor Real Estate werkervaring opgedaan bij ING en Schretlen & Co. In 2010 was hij als trainee bij DTZ Zadelhoff begonnen en gegroeid tot Senior Taxateur. Jeroen Bom werkte sinds 2005 bij HAL Makelaardij, gevolgd door Kuijs Reinder Kakes Makelaars waar hij ruim 6 jaar heeft gewerkt als makelaar en taxateur. Sinds 2012 werkte hij bij Lengkeek, Laarman & de Hosson als Senior Accountmanager en Register Taxateur. Johan van Wijk heeft tijdens zijn studie bij Troostwijk Taxaties, MVGM en Jonkman Garantiemakelaars gewerkt, en was in 2013 bij FGH Bank in dienst getreden.

RESIDENTIAL VALUATIONS
Bij het Residential Valuations team zijn Tim van Brink, Tjeerd Kosse en Aisha Soenarto begonnen als Assistent-Taxateur. Tim van Brink heeft hiervoor zijn Master Corporate Real Estate Management en Prince2 Project Management APMG International afgerond. Tjeerd Kosse heeft Bouwtechnische Bedrijfskunde gestudeerd en de master Real Estate Management & Development behaald. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij Stichting Roges, HEVO en Finance Ideas. Aisha Soenarto startte haar carrière op een notariskantoor en heeft daar haar opleiding tot notarisklerk gedaan. Na 11 jaar heeft zij de overstap gemaakt naar De Hypotheekshop.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/12-09-2016-taxatieteam-colliers-international-groeit-met-9-personen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?